Als “rood figuur” reageer ik nu anders op kritiek.

Gedragstijlscan

LE-Behaviour-gedragstijlscan

De gedragsstijlscan is een methode om een snel beeld te krijgen van uw gedragsstijl in relatie tot uw omgeving en in relatie tot uw teamleden. U verwerft daarmee inzicht op hoofdlijnen over de wijze waarop u uw natuurlijke gedrag aanpast aan uw (werk)omgeving.

Iedereen heeft meerdere zogenaamde ‘gedragskleuren’ die allemaal weer combinaties van zijn van bepaalde ‘psychologische typen’. Dominant rood, invloedrijk geel, gedisciplineerd blauw, harmonisch groen.

De gedragsstijlscan is gebaseerd op de theorie van Jung en Myers, met daarin een heldere typologie van de manier waarop iemand zich gedraagt. Een gedragstijl is niet goed of fout, afhankelijk van de situatie, heeft elke stijl zijn voor- en nadelen.

Het is uiterst nuttig om te weten wat voor type de anderen in uw werkomgeving zijn. Inzicht in hoe uw eigen gedrag door anderen wordt gezien, is trouwens ook best zinvol. Het is immers altijd gemakkelijk wat scherpe kantjes van je eigen gedrag af te halen, dan te trachten iemand anders te veranderen.

le-behaviour-invulformulieren

le-behaviour-invulformulieren
Afbeelding 1 van 4

Gedragstijl invulformulieren basisstijl en responsstijl

 Gedragstijlscan opties

Vraag uw account aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Kies uw gewenste account*:

Akkoord licentieovereenkomst*:

Uw opmerking