Wat grappig om zo naar mensen te kijken.

Over ons

le-network

LE-Behaviour is een product van LE-Network. LE-Network is een netwerkorganisatie die Ondernemenderwijs in zijn credo heeft staan. LE-Network bestaat inmiddels 13 jaar. De organisatie is gestart als een leerbedrijf van studenten Lukas Bergman en Ewout de Vos. Twee jonge studenten die beiden een droom najoegen. Als derde persoon was Drs. H.D. Roelofs betrokken bij dit leerbedrijf in zijn rol als begeleidend docent vanwege zijn simulatiespel. Thans wordt directie gevoerd door Ronald P. Zuidema.

Zo is LE-Network vanwege het Legostieke simulatiespel van Henk Roelofs ontstaan. Simulatie van bedrijfsprocessen in complexe rollenspelen is de passie van Henk Roelofs. De visie van leren voor Henk is: “Rollenspelen om competenties te verwerven én fouten maken mag, leren van fouten moet!”. Als docent en projectleider van de Stenden Hogeschool is hij betrokken bij zowel het onderwijs als ook het ondernemerschap. Door hem uitgedrukt in “Ondernemenderwijs”. Vanwege zijn docentschap aan de Stenden Hogeschool heeft hij in 2008 besloten de activiteiten in te brengen in de Besloten Vennooschap en het bestuur uit te besteden.

“Innovatie begint met het delen van kennis”, dat is het credo waarmee Ronald Zuidema kennisoverdracht tussen de ondernemers in het MKB wil realiseren door het overbrengen van passie waarin “Lerend Ervaren” ontwikkeling in het ondernemerschap stimuleert. Vanuit zijn achtergrond als student HEAO bedrijfseconomie is meer dan 14 jaar ervaring opgedaan in het ondernemersvak bij Zuidema-avk te Haren. Nu is zijn uitdaging het leerbedrijf LE-Network richting te geven naar een dynamische netwerkorganisatie waarin ondernemerschap en onderwijsprocessen centraal staan. Een netwerk aanbieden, waarin proactief ondersteuning wordt aangereikt door partners in de vorm van kennisinstellingen, ketenpartners, vakspecialisten en aanbieders van ondersteunende producten.