Zeer leerzaam, inspirerend en vooral ook leuk en herkenbaar.

Ulteam Training

Ulteam training

Volgens de ‘dikke van Dale” betekent ontwikkelen “uitgroeien tot iets.” En dat is precies waar Ulteam Training voor staat. Ulteam Training helpt mensen, teams en organisaties om te groeien, verder te komen, resultaat te bereiken. Ulteam Training (Tanja Geutskens) geeft trainingen, inspiratieworkshops en advies op het gebied van communicatie, leidinggeven en teamsamenwerking.  Want mensen en organisaties die zich bewust ontwikkelen maken zichzelf en hun team sterk.

Geeft richting aan Talent.

Tanje GeutskensTanja Geutskens heeft de ambitie om écht iets bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Dat doet ze vanuit haar vanuit het onderwijs en haar werkervaring in verschillende organisaties als trainer, coach en manager ‘opleiding en kwaliteit.’ Zij heeft zich verdiept, geschoold en ontwikkeld op het gebied van communicatie, leiderschap en teamsamenwerking. Dit is dan ook de kern van mijn dienstverlening.

Haar kracht zit in het snel inzicht krijgen hoe een organisatie en de systemen en personen daarbinnen werken. Vanuit daar kan ik snel de krachten zien, maar ook ‘de vinger op de zeker plek’ leggen. Haar aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en praktische benadering, eerst bewustwording en dan verandering.

Zij zorgt ervoor dat de trainingen of workshops altijd voor een goede balans tussen denken en doen. Geïnspireerd raken tijdens een training is mijn doel, maar een training moet meer zijn dan een eenmalig inspiratiemoment. Aandacht voor de inbedding in de dagelijkse praktijk vind ik daarom erg belangrijk. Dit vergroot de effectiviteit van de training, en ook de uitstraling binnen de rest van de organisatie.

Met een focus op gedrag-, drijfveren- en talentanalyses, die zij inzetten in trainingen en trajecten. Zij is o.a. TSI en Discover gecertificeerd.