Zeer leerzaam, inspirerend en vooral ook leuk en herkenbaar.

Workshop creëer je visie

Visualiseer je droombeeld door 7 stappen naar zelfkennis en een visionboard.

LE-Network-Workshop-Dromen-Denken-Doen-verbeelding-voor-ondernemerschap-droom-150Visualiseer je droombeeld. Dat is de opdracht die studenten meekrijgen in het workshopprogramma “Dromen Denken Doen” van LE-Network. Door middel van 7 simpele stappen naar zelfkennis en het maken van een visionboard staat de student na afloop met zijn droombeeld in de hand.

Het workshopprogramma speelt in op de zintuigen van de student. Na een persoonlijk welkom en kennismaking introduceert de workshopleider zich met behulp van de droom van Martin Luther King. Een koppeling wordt gelegd met zijn echte levensverhaal.

Na de introductie volgt het “Denken” voor de student. In 7 simpele stappen naar meer zelfkennis gaat de student met de workshopleider aan de slag om 7 stappen te doorlopen en ze te concretiseren. Daarna volgt het “Dromen” doordat de student een visie moet creëren van zijn of haar levensdromen. Tenslotte is de persoonlijke passie de drijfveer van elke ondernemer. Intuïtief maakt de student zijn sfeerbeeld van de onderneming waar hij van droomt. Een visionboard wordt gemaakt. Vervolgens het “Doen” door een 1 minuut presentatie door elke deelnemers. Gedurende deze elevator pitch presenteert de student zijn zelfkennis, droombeeld en eerste actie als antwoord op de afsluitende vraag:

Wat is je eerste kleine haalbare stap om je droom waar te maken?”.

Meer workshop en simulaties voor Ondernemerschap. Deze workshop “Dromen Denken Doen” is een onderdeel van een cyclus van workshops voor het Ondernemerschap Onderwijs, waarin de student het ondernemerschap ervaart met het simulatiespel LE-Game, zijn gedragstijl leert kennen met LE-Behaviour en verkoopvaardigheden traint met LE-Acquisitie.

Toepassing

Deze workshop wordt klassikaal verzorgd. Zeer leerzaam, inspirerend en vooral leuk en herkenbaar zijn de reacties van studenten. De workshop kan tijdens een introductieprogramma worden aangeboden. Bijvoorbeeld als introductie van persoonlijke gedragstijlen, dan is de nieuwsgierigheid gewekt om vervolgens gedragstijlen in groepsprocessen te laten ervaren tijdens een lesprogramma.

Aantal deelnemers

De workshop kan in groepen gevolgd worden door maximaal 24-36 deelnemers. Eén of vier sessies van 36 deelnemers kunnen gelijktijdig gespeeld worden per dagdeel.

Workshop aanvragen

Visualiseer de droombeelden van de studenten. De workshops van LE-Behaviour hebben als doel dat deelnemers zichzelf en zijn teamleden beter leert kennen. Door middel van simulaties en oefeningen wordt bewustwording gecreëerd, om effectiever met zichzelf en met anderen om te gaan voor o.a. betere resultaten.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Kies uw gewenste workshop*:

Akkoord licentieovereenkomst*:

Uw opmerking