Zeer leerzaam, inspirerend en vooral ook leuk en herkenbaar.

Workshop ontdek je gedragstijl

LE-Behaviour-workshop150

Deze workshop gedragstijlen heeft LE-Network in samenwerking met ervaren gecertificeerde coaches ontwikkeld. Onderstaande workshop programma is een introductie van gedragstijlen voor de student, werknemer of manager en kan aangeboden worden als dagdeel als lesprogramma, als introductie workshop van een schooljaar of als teambuilding voor een groep medewerkers van een organisatie.

In de gedragstijlen workshop LE-Behaviour ontdekken studenten, werknemers of managers (deelnemers) hun eigen gedragstijl. Vooraf wordt een korte test ingevuld. Daarna betrekt de spelleider de deelnemers op een actieve manier bij de betekenis van de verschillende gedragstijlen. Over het verschil tussen introvert en extravert en daarna tussen denkend of voelend. In groepsoefeningen worden de gevolgen van de gedragstijlen in rollenspel-situaties ervaren. Als afsluiting ontvangt iedere deelnemer de uitslag van zijn persoonlijke gedragstijl met een toelichting.

Doelstelling van de workshop is de deelnemer kennis te laten maken met zijn gedragstijl en inzicht laten verwerven in het eigen gedrag en het effect ervan groepsprocessen.

Toepassing

Deze workshop wordt klassikaal verzorgd. Zeer leerzaam, inspirerend en vooral leuk en herkenbaar zijn de reacties van studenten. De workshop kan tijdens een introductieprogramma worden aangeboden. Bijvoorbeeld als introductie van persoonlijke gedragstijlen, dan is de nieuwsgierigheid gewekt om vervolgens gedragstijlen in groepsprocessen te laten ervaren tijdens een lesprogramma.

Aantal deelnemers

De workshop kan in groepen gevolgd worden door maximaal 24-36 deelnemers. Eén of vier sessies van 36 deelnemers kunnen gelijktijdig gespeeld worden per dagdeel.

[Not a valid template]

Workshop aanvragen

Leren wat rood, blauw, groen en geel betekent. De workshops van LE-Behaviour hebben als doel dat deelnemers zichzelf en zijn teamleden beter leert kennen. Door middel van simulaties en oefeningen wordt bewustwording gecreëerd, om effectiever met zichzelf en met anderen om te gaan voor o.a. betere teamresultaten.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Kies uw gewenste workshop*:

Akkoord licentieovereenkomst*:

Uw opmerking